UKK

Usein kysytyt kysymykset

Olemme listanneet tähän yleisimpiä kysymyksiä. Mikäli et löydä vastausta, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Tuotteet

Kyllä ovat. Käyttämämme vaatteet ovat belgialaisen Stanley & Stellan mallistosta. Ne on valmistettu luomupuuvillasta vastuullisesti yrityksen omissa tehtaissa kauko-idässä. Tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja kestävät käytössä erittäin pitkään. Ne on myös valmistettu erityisesti se mielessä, että painatukset toistuvat paidoissa hyvälaatuisina.

Paidat painetaan Stadipaidat-yrityksen omassa tuotantolaitoksessa Helsingin Konalassa.

Kyllä ovat. Paidat painetaan maailman parhailla laitteilla Helsingissä. Painatukset kestävät käytössä yhtä kauan kuin itse paita, eli useita vuosia.

Jos et löydä valikoimastamme omaa kaupunginosaasi, niin lisäämme sen mielellään valikoimaan. Lähetä meille sähköpostia ja kerro minkä haluaisit lisättävän valikoimaan.

Tällä hetkellä valikoimassa on t-paidat, colleget ja hupparit. Lisäämme lähiaikoina lisää tuotteita, joten kannattaa käydä katsomassa valikoimaamme säännöllisesti.

Muun Suomen tuotteet ovat myynnissä toisessa kaupassamme, www.kaupunkipaidat.fi.

Jokainen tilattu tuote valmistetaan valmiiksi vasta asiakkaan tehtyä tilauksen. Näin ollen voimme tarjota asiakkaille suuren valikoiman tuotteita. Tämä tarkoittaa myös sitä, että koska tuotteita ei valmisteta varastoon, niin niitä ei koskaan jää käyttämättä eikä mene jätteeksi.

Toimitukset ja palautukset

Jokainen Stadipaidat-tuote valmistetaan tilauksesta, joka tarkoittaa, että emme voi lähettää tuotteita samana päivänä kuin teet tilauksen. Tuotantomme toimii kuitenkin tehokkaasti ja lähetämme tilaukset tilaajille viimeistään kahden viikon kuluessa tilauksesta.
Kun lähetämme tilauksen matkaan, saat meiltä erillisen toimitusvahvistusviestin, jossa on myös lähetyksen seurantatiedot.

Tilaukset toimitetaan Matkahuollon Lähelle-paketteina. Tilauksen tehdessäsi voit valita haluamasi noutopisteen.

Toimituskulut ovat 6,90 € / tilaus, riippumatta tilattujen tuotteiden määrästä. Yli 100 € tilauksissa me hoidamme toimituskulut asiakkaan puolesta.

Koska jokainen tilaus valmistetaan erikseen jokaiselle asiakkaalle, ei tuotteilla ole palautusoikeutta. Tästä johtuen onkin tärkeää, että ennen kuin teet tilauksen, niin varmistat tuotteen kokotaulukosta, että tuote on varmasti oikean kokoinen. Asiakaspalvelumme auttaa tässä mielellään!
Mikäli tuotteessa on valmistusvirhe tai vastaava, korvaamme tuotteen uudelle virheettömällä tuotteella.

Maksut

Maksuissa kumppanimme on Viva, jonka kautta voit maksaa tilauksesi verkkopankissa, pankki- tai luottokortilla, MobilePaylla tai laskulla.

Kyllä on. Kumppanimme Viva on yksi maailman johtavista maksujen välittäjistä ja maksaminen heidän kautta on turvallista.

Stadipaidat ja asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@stadipaidat.fi. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Stadipaidat.fi-verkkokaupan omistaa Helsinki Design Printers Oy. Yrityksen yhteystiedot ovat:

Helsinki Design Printers Oy (Y-tunnus 3096299-9)
Hankasuontie 9 B
00390 Helsinki